Sport 9 Iulie 2008 05:12
Promovarea in Liga I si insistentele dinspre Rapid si Dinamo i-au dublat salariul lui Razvan Lucescu. Acesta va castiga 400.000 de euro pe sezon

Surprinzatoarea plecare a lui Razvan Lucescu la FC Brasov, in Liga a II-a, a fost pana la urma un succes din toate punctele de vedere. Echipa a promovat in primul an cu Lucescu junior pe banca, iar patronul Ioan Neculaie a decis sa ii dubleze salariul lui Razvan. Tanarul antrenor al Brasovului ar urma sa castige in jur de 400.000 de euro pe an, cel mai mare contract pentru un antrenor roman din Liga I.

Desi furnizata de surse credibile, informatia nu a fost confirmata de Razvan Lucescu. „Nu vreau sa vorbesc despre salariul meu, care in plus e si confidential.

Au tot fost zvonuri care au adus in discutie sume prea mari fata de ceea ce e in realitate si acum vad ca se intampla la fel. Pot doar sa spun ca sunt multumit de banii pe care ii castig la Brasov“, ne-a declarat antrenorul. Pana la decizia lui Neculaie de a-i mari salariul lui Razvan, cel mai bine platit antrenor roman din Liga I era Ioan Andone (CFR Cluj), cu 300.000 de euro pe an.

Lider absolut este insa portughezul Jose Peseiro (Rapid), care castiga un milion pe sezon, fara bonusuri! Acestea, oferite in functie de performante, pot dubla suma in cazul in care Rapid castiga si campionatul, si Cupa. Fiul este lider in Liga I, tatal bate recorduri in Ucraina: Mircea Lucescu a castigat recent al treilea titlu in patru ani petrecuti la Sahtior si castiga trei milioane de euro anual din salariu, cel mai mare obtinut vreodata de un antrenor roman.

Razvan a surprins pe toata lumea plecand la FC Brasov la inceputul sezonului trecut, dupa o perioada foarte buna la Rapid. Comportamentul de neinteles si deseori jignitor al lui George Copos fata de antrenor l-a determinat pe Razvan sa plece de la Rapid. In acea perioada, Lucescu junior avea cel mai mic salariu dintre antrenorii echipelor bucurestene. Plecarea a fost privita cu scepticism de toata lumea, inclusiv de tatal sau, el insusi eroul unei autodeportari in 1977.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.