Sport 9 Iulie 2008 12:21
Jucatorul formatiei FC Barcelona, Ronaldinho (28 de ani), si atacantul lui Real Madrid, Robinho (24 de ani), au fost convocati de catre selctionerul Braziliei, Dunga, in lotul pe care sud-americanii il vor deplasa pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, informeaza AFP, potrivit NewsIn.

In lotul de 18 au mai fost convocati si atacantul lui AC Milan, Alexandre Pato, mijlocasul lui Manchester United, Anderson, dar si jucatorul lui Fluminense, Thiago Neves, care a marcat un hat-trick pentru echipa sa in finala Cupei Libertadores.

Lotul Braziliei pentru JO 2008:

Portari:
Diego (Almeria), Renan (Internacional).

Fundasi:
Marcelo (Real Madrid), Ilsinho (Sahtior Donetk), Rafinha (Schalke 04), Thiago Silva (Fluminense) Alex Silva (Sao Paulo), Breno (Bayern Munchen);

Mijlocasi:
Lucas (Liverpool), Anderson (Manchester United), Hernanes (Sao Paulo), Ronaldinho (FC Barcelona), Diego (Werder Brremen), Thiago Neves (Fluminense);

Atacanti:
Robinho (Real Madrid), Alexandre Pato (AC Milan), Rafael Sobis (Betis Sevilla), Jo (Manchester City).

Brazilia, care este una dintre favorite la cucerirea trofeului, face parte din Grupa 7, alaturi de Belgia, Noua Zelanda si tara gazda, China.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.