Sport 8 Iulie 2008 05:07
Joao Paulo, de la FC Porto, se afla pe lista de achizitii a Rapidului. Joe Peseiro a declarat pentru cotidianul „Record" ca fundasul va ajunge, cat de curand, la un acord cu gruparea alb-visinie

Urko Pardo, portarul celor de la Iraklis Salonic, este asteptat astazi sa semneze cu Rapid. In urma cu cateva zile, el a fost in Bucuresti sa-si negocieze contractul, dar s-a intors in Grecia pentru a-si rezolva cateva probleme personale.

Terek Groznai este interesata de achizitionarea atacantului celor de la Poli Iasi, Ionut Balba. Acesta ar putea deveni al patrulea jucator roman al echipei, dupa ce gruparea din Cecenia i-a achizitionat pe Florentin Petre, Andrei Margaritescu si Daniel Pancu.

Adrian Mutu are sanse foarte mari sa ramana la Fiorentina. Pe 15 iulie, el va efectua vizita medicala si se va alatura lotului condus de Prandelli.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.