Daniella Cicarelli, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Ronaldo, a suferit un avort spontan, la numai o luna dupa ce a anuntat ca este insarcinata, a anuntat purtatorul de cuvant al modelului brazilian. "In aceasta dimineata, Daniella a primit cu tristete vestea ca a pierdut copilul pe care il astepta", a precizat purtatorul de cuvant. Potrivit presei locale, Cicarelli a fost internata, luni, la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, dupa ce s-a simtit rau in timp ce inregistra emisiunea sa pentru postul de televiziune MTV-Brasil.

"Suntem foarte afectati, dar cel mai important este ca Daniella sa se simta bine. Este tanara si poate ramane oricand insarcinata", a spus Ronaldo prin intermediul purtatorului sau de cuvant. Ronaldo nu va putea sa se deplaseze in Brazilia, pentru a fi alaturi de logodnica sa, deoarece echipa Real Madrid va intalni, sambata, formatia Real Sociedad in campionatul Spaniei. Ronaldo si Daniella Cicarelli si-au consfintit legatura in cadrul unei ceremonii ce a avut loc, pe 14 februarie, la castelul Chantilly din Franta, in prezenta a 250 de invitati.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.