Azim Sheikh (19 ani) a suferit o hipotermie severa in timpul unui meci de fotbal disputat la Featherson, localitate aflata la 70 de kilometri nord de capitala Noii Ze-elande, Wellington.

Publicatia "Wairarapa Times-Age" sustine ca jucatorul a fost la un pas de a muri inghetat, inima sa fiind pe punctul de a se opri in momentul in care a ajuns la spital. Partida dintre Featherson si Wairarapa Unites a fost intrerupta in repriza a doua, cand oficiali ai clubului vizitator l-au informat pe arbitrul meciului ca mai multi fotbalisti au fost afectati de frig, in regiunea respectiva inregistrandu-se in aceasta perioada temperaturi sub 0 grade Celsius.

Sheikh, originar din Insulele Fidji, s-a mutat in Noua Zeelanda in 2003. El a declarat ca a suferit de frig pe tot parcursul primei reprize, iar in partea secunda a jocului starea sa de sanatate s-a deteriorat. "Am realizat ca nu mai pot face nimic, nici macar sa merg, iar apoi nu mai stiu ce am patit", a comentat Sheikh, care s-a nascut intr-o tara cu clima calda.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.