Sport 8 Iulie 2008 14:41
Capitanul Stelei Mirel Radoi a efectuat, azi, primul antrenament alaturi de colegii sai, dupa accidentarea pe care a suferit-o in timpul partidei Italia-Romania, de la EURO 2008, iar fotbalistul a purtat o masca speciala de protectie, informeaza site-ul ros-albastrilor, potrivit NewsIn.
Jucatorul va trebui sa poarte masca de protectie, pentru a evita o noua lovitura in zona afectata a fetei. Mirel Radoi va continua pregatirea alaturi de echipa, iar marti va pleca impreuna cu coechipierii sai in cel de-al doilea stagiu de pregatire al formatiei din Ghencea, care se va disputa la Flachau (Austria).

Radoi s-a accidentat in meciul cu Italia, din Grupa C, de la EURO 2008, scor 1-1, atunci cand a suferit o fractura de pomete si piramida nazala, in urma unei ciocniri cu Razvan Rat, leziune in urma careia a fost nevoit sa se opereze la Spitalul Universitar din Zurich.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.