Sport 8 Iulie 2008 14:20
Forul european de fotbal a anuntat, azi, ca biletele pentru Supercupe Europei, care va avea loc la 29 august intre Zenit si Manchester United, se vor vinde pana la data de 21 iulie, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit NewsIn.

Partida dintre castigatoarea Cupei UEFA, Zenit Sankt Petersburg, si cea a Ligii Campionilor, Manchester United, va avea loc la 29 august, de la ora 21:45, pe stadionul Louis II din Monte Carlo.

Fiecare suporter care vrea sa-si cumpere bilet trebuie sa completeze un formular online pe site-ul UEFA, iar biletele vor fi distribuite in urma unei loterii, pentru ca si de aceasta data cererea va fi mai mare decat oferta. Fiecare persoana poate comanda cel mult doua bilete.

Tichetele puse in vanzare pentru public sunt impartite in doua categorii, in functie de locul pe stadion si au preturi de 70 de euro, respectiv 40, la care se va adauga o taxa de 5 euro.

Din capacitatea de 18.000 de locuri ale arenei Stade Louis II, 75 de procente din bilete sunt rezervate pentru public si suporterii celor doua cluburi, care vor distribui biletele direct fanilor echipei. UEFA a facut un apel ca suporterii care vor sa asiste la meci sa nu cumpere tichete de la persoane care cer preturi "exorbitante", dupa ce la EURO 2008 s-au vandut multe bilete false pe piata neagra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.