Sport 8 Iulie 2008 13:19
In cursul zilei de azi, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo va fi supus unei interventii chirurgicale la ghezna dreapta, informeaza agentia olandeze ANP, citata de AFP.

Potrivit NewsIn, atacantul lui Manchester United va efectua teste medicale la Centrul Medical Academic din Amsterdam, iar tot acolo va fi operat de catre chirurgul olandez Niek van Dijk, profesor de ortopedie cunoscut pe plan mondial. Sursa citata scrie ca Ronaldo trebuie sa fie supus interventiei chirugicale in cursul zilei de luni, dar informatia nu a fost confirmata de catre reprezentantii centrului medical.

Manchester United a anuntat joi ca sunt premature informatiile din presa portugheza, care preciza ca Ronaldo va fi operat la glezna piciorului drept, dar a anuntat ca interventia chirurgicala era necesara acum, fiind cel mai potrivit moment. Jucatorul a suferit accidentarea acum mai multe luni, iar A Bola precizeaza ca acesta a suferit o desprindere a doua fragmente din cartilaj, care ii provoaca inflamatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.