Sport 8 Iulie 2008 12:31
Reprezentantii clubului englez Newcastle United au anuntat ca nu este adevarat ca o companie condusa de rudele lui Osama ben Laden este interesata de cumpararea formatiei, informeaza editia online de azi a The Guardian, potrivit NewsIn.

Purtatorul de cuvant al echipei a negat informatiile legate de o presupusa vanzare a clubului catre firma araba, la fel ca si intentia unei companii americane, care ar fi oferit 530 de milioane de euro, in timp ce reprezentantii firmei din New York au spus ca au fost contactati, dar nu au niciun interes in achizitionera formatiei.

Patronul lui Newcastle, Mike Ashley, cauta un cumparator al echipei, iar presa engleza a scris ca Saudi Binladen Group (SBG), care este condusa de o ruda a teroristului Osama ben Laden, Bakr ben Laden, ar fi oferit in schimbul clubului 375 de milioane de euro, dar ca mai exista o oferta si din parte unei companii cu sediul in Abu Dhabi.

Familia Bin Laden s-a distantat de fondatorul al-Qaida cu mai mult timp inainte de atentate teroriste produse in septembrie 2001 in Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.