Patronul clubului Universi tatea Craiova, Dinel Staicu, a declarat ca echipa-fanion a Olteniei ar putea fi preluata de un grup de investitori italieni. Dupa ce nici Primaria Craiovei, nici Adrian Mititelu si nici Gheorghe Netoiu nu au venit cu oferte care sa-i placa lui Staicu, patronului "Stiintei" i-a venit ideea sa dea echipa pe mana strainilor.

Mai mult, Staicu a anuntat ca investitorii italieni erau asteptati sa asiste la partida pe care Universitatea a jucat-o ieri, in compania lui FC National. Pentru a-si face o idee asupra potentialului echipei, "macaronarii" intentioneaza sa mearga si la Bacau, saptamana viitoare, pentru a urmari proximul joc in deplasare al "juvetilor".

"Astept niste investitori italieni care doresc sa preia Craiova. Vor veni pe filiera impresarului Roberto Barbagalo, cel care i-a adus la Craiova pe Guso si pe Daouda. Italienii vor ramane in Romania si vor merge si la Bacau pentru a vedea echipa, nefiind exclus ca imediat dupa Paste sa fie semnate actele de preluare a clubului", a spus Dinel Staicu.

Patronul "Stiintei" a exclus varianta vanzarii clubului lui Adrian Mititelu, admitand ca, acum, "lupta" se da intre italieni si vicepresedintele lui Dinamo, Gigi Netoiu. Oficialul dinamovist nu se lasa si continua sa spere la achizitionarea Universitatii, in ciuda animozitatii fanilor olteni. Daca va intra pe mana italienilor, Universitatea ar putea avea soarta Politehnicii Timisoara, dupa ce a fost cumparata de Claudio Zambon. Cu italianul la carma, echipa-fanion a Timisoarei a ajuns in Divizia C si la un pas de desfiintare.

Pana la aparitia misteriosilor investitori italieni, Dinel Staicu vrea sa se asigure ca mai are ce vinde si incearca sa-i motiveze in ceasul al doisprezecelea pe fotbalistii olteni. Astfel, dupa ce a platit 15.000 de euro pentru punctul obtinut la Cluj, patronul a promis prime in valoare totala de 30.000 de euro pentru Plesan&Co in cazul unei victorii a Universitatii in fata lui FC National.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.