Sport 7 Iulie 2008 04:06
AS Roma este dispusa sa ofere 18 milioane de euro pentru achizitionarea atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina, a anuntat, duminica, publicatia Corriere dello Sport, citata Evenimentul Zilei

Potrivit Gandul, oficialii gruparii romane se gandesc la o strategie pentru a-i convinge pe fratii Della Valle, proprietarii Fiorentinei, sa-l cedeze pe Mutu.

“Cei 18 milioane pe care AS Roma ar urma sa-i dea pentru Mutu vor proveni in mare parte in urma cedarii lui Mancini la Internazionale Milano, suma de transfer al atacantului brazilian fiind de 12-13 milioane de euro. Cele 18 milioane de euro reprezinta o suma care s-ar apropia foarte mult de cererile toscanilor si ar putea convinge Fiorentina sa renunte la cel mai reprezentativ jucator al sau”, a scris Jurnalul National.

Mutu isi doreste si el sa plece de la Fiorentina, in conditiile in care oficialii clubului nu-i vor mari substantial salariul de 1,5 milioane de euro stagional.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.