Sport 5 Iulie 2008 13:57
Jucatoarea de tenis de masa Cristina Haraci a fost diagnosticata cu hernie de disc, fapt ce o va opri sa participe la Jocurile Olimpice, si a fost inlocuita cu sportiva Iulia Necula pentru competitia care se va desfasura in China, transmite corespondentul NewsIn.

"Deoarece mai sunt cinci zile pana la plecarea in cantonamentul din Germania, am considerat ca efortul pe care Haraci trebuia sa il faca ar fi fost mult prea mare si ar putea risca o accidentare mai grava. Preferam sa fie apta pentru competitiile din toamna, Campionate Europene, mondiale si turneele finale Pro Tour", a declarat pentru NewsIn, antrenorul coordonator al lotului feminin de tenis de masa, Viorel Filimon, care a adaugat ca inlocuitoarea sportivei, Iulia Necula, este la fel de valoroasa.

Cristina Haraci s-a calificat la Jocurile Olimpice gratie clasarii echipei Romaniei in primele 16 formatii din lume si ar fi urmat sa evolueze doar la proba pe echipe, alaturi de Elisabeta Samara si Daniela Dodean.

Sportiva a fost insa diagnosticata cu hernie de disc si a fost oprita de la antrenamente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.