Sport 4 Iulie 2008 03:44
Mijlocasul rapidist Daniel Pancu a sosit ieri in Bucuresti din cantonamentul din Elvetia, deoarece a acceptat oferta de transfer la formatia rusa Terek Groznai. Desi inca nu a semnat intelegerea, Pancu este hotarat sa plece din Giulesti, pentru a patra oara, considerand ca echipa rusa ar putea constitui pentru el o ultima provocare in cariera de fotbalist

"Probabil ca voi pleca. e totusi campionatul Rusiei, care e mai puternic decat al Romaniei. Este o noua experienta de viata, o noua provocare, poate ultima, si am acceptat-o. Probabil voi semna pe doi ani cu Terek. Oferta financiara e buna (n.r. – din surse neoficiale s-a vehiculat un salariu anual de 500.000 de euro). La anii mei e chiar foarte buna. Am avut insa oferte si mai mari, dar, v-am spus, la anii mei e o noua provocare si ma gandesc apoi sa joc la campioana Rusiei", a spus Pancu.

Mijlocasul si-a declarat inca o data atasamentul fata de gruparea giulesteana, dar a tinut sa accentueze ca a fost nevoit sa se desparta de Rapid. "E o iubire vesnica intre mine si Rapid, dar sunt situatii in care trebuie sa ne despartim", a mai spus Pancu pe Aeroportul Henri Coanda. Daniel Pancu a plecat ieri dimineata din cantonamentul din Elvetia al echipei bucurestene pentru a-si negocia transferul la formatia Terek Groznai, nou promovata in prima liga rusa, desi antrenorul Jose Peseiro ii promisese si banderola de capitan al Rapidului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.