Sport 4 Iulie 2008 03:29
Cu mai putin de o luna inainte de startul noului campionat, principalele candidate la titlu intampina probleme

Campioana CFR Cluj nu stie pe cine sa mai dea afara din lotul foarte stufos pe care-l are la dispozitie Ioan Andone, in timp ce Steaua, Rapid si Dinamo ar putea pierde mai multi jucatori de baza.

CFR CLUJ. Campioana a reusit miercuri cel mai spectaculos rezultat al verii, 3-2 cu celebra Dinamo Kiev, prin golurile marcate de Cadu, Fabbiani si Muresan. „Nivelul jocului practicat de CFR e unul ridicat“, i-a laudat Tiberiu Ghioane pe „feroviari“. Antrenorul Ioan Andone pregateste al doilea val de disponibilizari. „Nou-venitii s-au integrat bine, sunt fotbalisti buni. Sunt si jucatori pe care nu-i veti mai vedea la urmatorul cantonament“, a spus „Falcosul“.

STEAUA. Echipa lui Marius Lacatus merge ceas in amicale (2-0 cu NK Maribor si 3-1 cu Austria Karnten), dar mai multi jucatori importanti vor sa „dezerteze“. Dica a plecat la Catania, iar Goian este dorit de Dinamo Kiev. Ieri, Sorin Ghionea a spus raspicat: „Vreau sa plec de la Steaua! Mi-as dori si eu o experienta care sa ma ajute din punct de vedere financiar“. Ionut Rada este in atentia spaniolilor de la Murcia. Pentru a evita o criza de fundasi, gruparea din Ghencea cauta inlocuitori, iar primul nume rostit este cel al italianului Pasquale Esposito (27 de ani, de la Paganese, club din liga a treia italiana!). Steaua va juca astazi cel mai puternic amical, impotriva celor de la Red Bull Salzburg (Austria).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.