Sport 3 Iulie 2008 02:51
„Plecaciunile“ lui Adrian Mutu nu-i mai impresioneaza pe fanii Fiorentinei, care s-au suparat pe roman

Cotidianul „Il Romanista" scrie ca Fiorentina s-a saturat de pretentiile lui Adrian Mutu si vrea sa il vanda la prima oferta buna.

Adrian Mutu inca nu a acceptat oferta de prelungire a contractului cu Fiorentina, iar fanii „viola" il acuza de „lipsa de stil".

Zilele lui Mutu la Fiorentina par a fi numarate. Conform cotidianului „Il Romanista", romanul poate pleca de la echipa antrenata de Cesare Prandelli. Italienii sustin ca presedintele clubului, Diego Della Valle, e decis sa-l vanda pe Mutu la prima oferta, iar AS Roma e cea mai probabila destinatie.

Relatia dintre internationalul roman si Fiorentina s-a racit in timpul negocierilor pentru un nou contract. Mutu ar fi trebuit sa vina inca de marti la Firenze, pentru a definitiva negocierile, insa jucatorul a preferat sa ramana in vacanta pana pe 10 iulie. Roma, care urmareste atent situatia, l-ar putea cumpara pe roman pentru 18 milioane de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.