Sport 2 Iulie 2008 03:44
Portarul a fost primit in avionul de Elvetia dupa o discutie cu actionarul principal Fathi Taher
Rapid s-a innoit, de la patron la jucatori, dar nu scapa de vechile mentalitati. Telenovela Bölöni s-a incheiat cu episodul-surpriza Peseiro, care, la randu-i, a generat noi serii de suspans pentru giulesteni. Marti, Pancu si compania au plecat in primul cantonament din strainatate al sezonului, iar cel mai important pasager a fost Dani Coman.

Portarul a fost acceptat in turneul de doua saptamani din Elvetia in urma unei discutii cu actionarul majoritar Fathi Taher, fiind foarte probabil sa se ajunga la un acord pentru prelungirea contractului scadent anul viitor. „Sunt in negocieri cu stafful administrativ. Aseara (n.r. - luni seara) am avut o discutie cu domnul Taher, iar dupa antrenament am vorbit cu domnul Sichitiu. Sper ca situatia mea sa se rezolve in cateva zile.
Vreau sa joc pentru prima echipa, nici vorba sa plec la a doua. Au fost discutii si cu echipe din strainatate, dar si din tara. Eu imi doresc sa joc la Rapid, aici ma simt cel mai bine“, a declarat Coman inaintea plecarii in Elvetia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.