AC Milan a facut un pas imens catre finala Ligii Campionilor. Aseara, echipa lui Carlo Ancelotti a invins cu 2-0 pe Eindhoven, in prima semifinala a competitiei si pare greu de crezut ca olandezii vor mai putea rasturna situatia in returul de saptamana viitoare.

DECISIV

Elevii lui Guus Hiddink nu au facut un meci rau pe "San Siro", reusind in dese randuri sa puna sub presiune poarta lui Dida. Totusi, finalurile celor doua reprize le-au fost fatale olandezilor. Andrei Sevcenko a deschis scorul, in minutul 42, dupa o pasa a lui Kaka. Apoi, in minutul 90, Jon Dahl Tomasson a majorat avantajul "rossonerilor". Astfel, la doar doi ani dupa ce a castigat ultima data trofeul, Milanul se afla din nou cu un picior in ultimul act al intrecerii.

DUEL BRITANIC

In cea de-a doua semifinala, Chelsea si Liverpool se intalnesc in aceasta seara pe "Stamford Bridge". In tabara londonezilor, Jose Mourinho revine pe banca dupa cele doua etape de suspendare dictate de UEFA. De partea cealalta, antrenorul Rafa Benitez nu stie daca la ora meciului va putea conta pe Milan Baros, lovit la genunchi in campionat. Partida va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.