Sport 30 Iunie 2008 04:08
Atacantul stelist va juca la echipa antrenata de Zenga timp de patru ani si va avea un salariu anual de 350.000 de euro. „Dicanho“ spune ca a plecat din Ghencea pentru ca l-au gonit suporterii dupa ultimul meci jucat de Steaua in Liga 1
Dica a semnat contractul cu Catania si, de sambata, este un jucator de Serie A. Sicilienii au venit la Bucuresti ca sa-l ia si, dupa doar trei ore de negocieri cu Gigi Becali, au batut palma. Conditiile au ramas cele anuntate de finantatorul stelist, adica 2 milioane de euro pentru club si un salariu anual de 350.000 de euro pentru fotbalist.

„Sunt fericit pentru mine, nu pentru Dica. Pentru Dica e fericit el, familia lui. L-am vandut pe 2 milioane. Pentru ce sa fiu fericit ca iau doua milioane? Eu n-as fi vrut sa-l dau la pretul asta, dar s-a rugat de mine: «Nea Gigi, te rog, vreau sa plec si eu, ca am facut atatea pentru Steaua, suporterii ma injura». Catania nu a putut sa dea decat banii astia. Nu cred ca va lipsi Dica Stelei. Daca lipsea, nu-l dadeam. Cred ca il va inlocui Claudiu Ionescu", a spus Becali dupa ce a incheiat afacerea, in vreme ce Dica a recunoscut cele spuse de Becali legat de suporteri: „"In ultimul meci la Steaua, cand am vazut acel banner al suporterilor, am fost foarte dezamagit. N-aveau cum sa-l faca la nervi, era gandit, m-a dezamagit foarte rau. Am luat aceasta decizie, am inteles ca nu mai sunt dorit. Imi doresc sa nu ajunga sa ma regrete, doresc Stelei sa castige campionate si sa joace mereu in Liga Campionilor, este o echipa valoroasa. A fost o onoare pentru mine sa joc aici”.
„E primul pas spre un club mare“
Desi multi oameni de fotbal au spus ca Dica merita sa joace la o echipa mai valoroasa, atacantul stelist considera ca transferul lui la Catania este un lucru bun pentru cariera sa si un prim pas spre un club mult mai mare: „Italia are un campionat puternic, e o provocare pentru mine.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.