Steaua va juca in Liga Campionilor in sezonul 2008-2009, chiar daca, la un moment dat, s-a pus problema ca echipa din Ghencea sa fie suspendata din toate competitiile europene, dupa „scandalul valiza”. Duminica, UEFA a confirmat, pe site-ul sau oficial, admiterea echipei Steaua in Liga Campionilor, editia 2008/2009, decizia fiind luata de Comisia de Control si Disciplina a forului european.

Comisia a luat aceasta hotarare pentru ca pe plan intern nu s-a luat inca o decizie definitiva impotriva clubului "ros-albastru", dar aceasta nu inseamna ca Steaua nu poate fi suspendata sezoanele viitoare in cazul in care decizia finala luata de comisiile din Romania va fi impotriva gruparii din Bulevardul Ghencea.
De altfel, decizia luata ieri de UEFA fusese anticipata sambata de secretarul general al UEFA, David Taylor, care recunoscuse ca forul european nu poate actiona impotriva Stelei in „cazul valiza" inainte de finalizarea procesului in Romania. "Nu putem actiona in vreun fel pana cand acest proces nu este terminat, pentru ca decizia finala ar putea fi in favoarea clubului roman. Noi ne ocupam de bunul mers al competitiilor fotbalistice.