Sport 28 Iunie 2008 00:58
Internationalul roman Adrian Mutu ocupa locul opt in topul dezamagirilor de la Campionatul European de fotbal, intocmit de jurnalistii de la cotidianul englez The Sun si in care pe prima pozitie se afla italianul Luca Toni

The Sun noteaza ca Mutu se numara printre jucatorii de la care se asteptau multe la Euro. "Cu un penalti in meciul cu Italia, el se afla la un pas de a-si trimite echipa in sferturile de finala. Dar Mutu a ratat si Romania a fost invinsa apoi de Olanda", mentioneaza sursa citata.

Primul loc in topul dezamagirilor este ocupat de atacantul nationalei Italiei, Luca Toni, care a avut "un turneu ingrozitor", ratand numeroase ocazii.

Italianul este urmat de portarul Petr Cech (Cehia), despre care The Sun scrie ca a comis o greseala, la golul de 2-2 al Turciei, care a costat Cehia calificarea in sferturile de finala.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.