Sport 27 Iunie 2008 03:39
Ibericii s-au impus inca o data la trei goluri diferenta, de data aceasta fara sa primeasca vreun gol

Rusia ar putea juca de la egal la egal cu orice echipa din lume, numai cu Spania nu. Cel putin aceasta este impresia pe care au lasat-o elevii lui Guus Hiddinck in cea de-a doua semifinala a Campionatului European de fotbal din Austria si Elvetia. Rusii se reintalneau cu Spania dupa un umilitor 1-4 suferit in grupa si, marcati de acel meci, rusii au jucat din nou execrabil.

Timorati, apatici, fara sa trimita mingea macar o data pe spatiul portii, rusii nu aveau cum sa castige in fata unei masinarii perfecte precum cea gandita de antrenorul spaniol Luis Aragones.

Spania, in schimb, a atacat furibund din primul pana in ultimul minut si a jucat la fel chiar si cand conducea cu 1-0, 2-0 sau chiar 3-0. Pana la pauza spaniolii nu au reusit sa deschida scorul, dar odihniti dupa drumul pana la vestiare se intorc sa rezolve problema calificarii. Si lucrurile se lamuresc in minutul 50 cand Xavi Hernandez bine gasit de Iniesta l-a executat scurt pe Akinfeev. 1-0 pentru Spania si toata lumea astepta ca furia rusa sa se dezlantuie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.