Sport 26 Iunie 2008 00:37
Nemtii s-au lasat dominati tot meciul, dar au castigat cu 3-2 reusind sa inscrie de trei ori din fix suturi pe poarta

Turcia a fost echipa mai buna, in semifinala de ieri seara cu Germania, daca ne uitam pe statistica celor de la UEFA, dar pleaca acasa pentru ca fotbalul nu tine cont de statistici ci doar de goluri. Nemtii au castigat cu 3-2 un meci nebun in care turcii au atacat incontinuu, au dominat jocul la posesie, suturi pe poarta sau cornere, dar nu au inscris decat de doua ori. Germanii, in schimb, pragmatici cum ii stim, au avut fix trei suturi pe poarta si au inscris de trei ori, o eficacitate impresionata pentru trupa lui Joachim Low.

Scorul a fost deschis in prima repriza de Ugur Bogal, care a inscris in minutul 22 pentru Turcia, dar dupa numai patru minute Schweinsteiger a readus egalitatea. Pana la pauza scorul nu s-a mai schimbat si se parea, dupa reluarea jocului, ca ne indreptam din nou spre un nou meci decis dupa prelungiri.

Fals. Turcia ne-a obisnuit cu meciuri nebune pe final si asa avea sa fie si semifinala de miercuri seara. Mai intai, total nemeritat, Klose reuseste sa inscrie golul de 2-1 pentru Germania si tribunele cu suporteri nemti explodeaza. Banca tehnica a Germaniei sare in picioare si toata lumea sarbatorea calificare.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.