Sport 26 Iunie 2008 00:27
Actualul presedinte al CCA regreta ca si-a anuntat, acum cateva luni, decizia de a se retrage din fruntea arbitrajului romanesc

Cu o luna inaintea inceperii noii editii de campionat, situatia de la varful arbitrajului romanesc este confuza. Gheorghe Constantin, presedintele inca in functie al CCA, care si-a anuntat in urma cu doua luni retragerea, da semne ca nu mai vrea sa-si faca bagajele.

Contactat de EVZ, Costica „Valcea“ a dat din colt in colt: „Eu sunt inca in functie... Nu stiu daca o sa plec. Deocamdata am fugit din tara, sunt in vacanta si ma intorc abia marti. Am spus acum doua luni ca ma retrag. Acum... Nu stiu... Voi avea o noua discutie cu cei de la FRF saptamana viitoare“. El declarase asta-primavara, intr-un moment in care era puternic contestat, ca va demisiona din fruntea arbitrajului. Acum, el pune decizia de a renunta la functia de presedinte al CCA pe seama surmenarii.

Lui Corpodean ii place „pe verde“
Mentinerea lui Costica „Valcea“ in fruntea CCA este intarita si de faptul ca mai-marii Federatiei Romane de Fotbal nu au prea multe solutii de avarie. Sorin Corpodean, numele cel mai vehiculat pentru a prelua sefia arbitrajului romanesc, spune ca doreste sa mai „fluiere“ cata vreme varsta ii permite: „Sunt arbitru FIFA, mai am doi ani si jumatate in care pot sa arbitrez, asa ca nu am niciun motiv sa ma retrag. Nu ma intereseaza functia de presedinte al CCA. Si, oricum, aceasta institutie are un presedinte: Gheorghe Constantin. Eu nu am auzit nimic de retragerea lui“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.