Situatia inedita in care s-a desfasurat partida Steaua - FC Arges, cu tribunele goale, genereaza cazuri comice. In absenta fondului sonor asigurat de suporteri, arena din Ghencea a fost "inundata" de indicatiile tehnice mai mult sau mai putin ortodoxe ale celor doi tehnicieni. Observatorul din partea LPF la partida din Ghencea a gasit de cuviinta sa noteze in raportul sau toate injuraturile adresate de Sorin Cartu propriilor jucatori.

Tehnicianul Argesului, cunoscut pentru temperamentul sau vulcanic, si-a dracuit in cateva randuri jucatorii, iar acest lucru ar putea sa il coste o eventuala suspendare! Comicul situatiei nu se opreste insa aici. In raport a trecut neobservat apelativul "nesimtit" atribuit de MM Stoica in repetate randuri centralului Vasile Bratu. "Nu cred ca se va ajunge aici. Suntem la fotbal, nu la opera sau teatru. Chiar daca observatorul a notat aceste lucruri, nu cred ca Sorin va fi suspendat. Fiecare are temperamentul lui, iar el este mai vulcanic", i-a luat apararea presedintele pitestean Viorel Ilinca tehnicianului din Trivale.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.