Sport 26 Iunie 2008 12:04
Actionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca la 1 septembrie ii va achita integral lui George Copos banii pentru cele 80 de procente din clubul giulestean si ca nu il va lasa pe acesta sa se retraga definitiv din fotbal, asa cum intentioneaza.

"Avem un contract pe care il respectam. Intr-adevar, nu i-am dat toti banii lui Copos pentru tranzactie, pentru ca intelegerea a prevazut de la inceput plata in doua transe. O prima transa la semnarea contractului si inca una la 1 septembrie. Pana acum, atat noi, cat si domnul Copos am respectat toate clauzele contractuale. Partea cu clauza de 5 milioane de euro pe care trebuie sa o platesc pentru fiecare luna de intarziere e poveste. Si, oricum, nu am intarziat cu nimic", a declarat Taher.

In ceea ce priveste declaratii lui George Copos, care a anuntat ca ia in calcul o retragere definitiva din fotbal, Taher a spus: "Nici nu se pune problema! Nu o sa il las! Cum pot sa il impiedic? Nu exista nimic stipulat in contract care sa ii interzica acest lucru, dar si-a dat cuvantul ca parteneriatul va fi unul de durata. Asa a fost intelegerea, el sa ramana sa conduca in continuare clubul, ca are experienta mare in domeniu. Copos nu se va retrage definitiv, si-a dat cuvantul, si la mine conteaza mai mult decat un act semnat".

Actionarul Rapidului, George Copos, a anuntat ca intentioneaza sa renunte si la cele 20 de procente pe care le mai detine din clubul giulestean si astfel sa se retraga definitiv din fotbal, dupa 15 ani. Tot el a mai spus ca tranzactia cu Taher in privinta vanzarii a 80% din clubul Rapid nu este finalizata, deoarece omul de afaceri iordanian inca nu a achitat integral suma prevazuta in acte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.