Internationalul Daniel Pancu va depune o plingere impotriva crainicului de la Steaua pe motiv ca acesta a incitat suporterii la meciul cu Besiktas din Cupa UEFA
Amendat cu 20 de milioane de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), suspendat pe o perioada de sase luni de Comisia de Disciplina a FRF "pentru incitare la discriminare", crainicul Gabi Safta ar putea avea probleme si mai mari. Internationalul Daniel Pancu, prin impresarul Victor Becali, a anuntat ca va depune la UEFA o plingere impotriva acestuia, dupa ce, la meciul Steaua Bucuresti-Besiktas Istanbul, Gabi Safta a incitat publicul si l-a facut "las" pe atacantul roman. "Nu este normal ca un oficial al unui club sa se poarte asa. M-a deranjat cu atit mai mult, cu cit evoluasem accidentat in patru meciuri ale nationalei", ne-a declarat Pancu.

De asemenea, mai multe ONG-uri au amenintat ca vor face plingere la organismele internationale pentru a protesta fata de manifestarile rasiste din fotbalul romanesc. "Inainte de a face plingere, ii amintesc lui Daniel Pancu faptul ca el a incitat la violenta atunci cind a chemat suporterii Rapidului sa sustina o echipa din Turcia impotriva uneia din Romania. Referitor la celalalt aspect, eu nu am facut altceva decit sa redau o declaratie facuta pe TV, in care spunea ca daca o sa il doara putin unghia nu o sa mai faca greseala sa vina la nationala", a replicat ieri Gabi Safta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.