Dupa ce a incercat fara succes sa cumpere "Stiinta", in cursul saptamanii trecute, "vicele" dinamovist a reluat contactele cu Dinel Staicu, care este tot mai decis sa renunte la echipa.

In cursul zilei de ieri, un grup format din liderii galeriei Universitatii si cativa oameni de afaceri, de fapt cam aceleasi persoane care au participat si la intalnirea cu Gigi Netoiu de saptamana trecuta din comuna Cetate, s-a prezentat la sediul FPP Oltenia, unde se afla Dinel Staicu.

PROMISIUNI

Principalul motiv pentru care a avut loc intrevederea a fost situatia formatiei din Banie. Cum Staicu a repetat raspicat ca se retrage de la echipa, suporterii l-au intrebat pe acesta care ii sunt pretentiile finale pentru a vinde "Stiinta". "Dau echipa gratis oricui este interesat, dar fara Plesan, Moti si Ilie Iordache. Daca potentialii cumparatori ii vor dori si pe acestia, atunci vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 1.800.000 de dolari. In ceea ce-i priveste pe Guso si Daouda, acestora le-am promis ca-i voi lasa sa plece liberi de contract". Grupul de fani intentioneaza sa reia dialogul cu Gigi Netoiu pentru a-l face pe acesta sa revina asupra deciziei adoptate la finele saptamanii trecute, cand "Comandantul" n-a vrut sa plateasca pe loc banii pentru a cumpara Craiova.

GARANT

Cheia intregii afaceri se afla tot la poetul Mircea Dinescu. Cum scriitorul beneficiaza de o imagine foarte buna, avand o serioasa reputatie mai ales de cand a demarat afaceri agricole in zona Olteniei, suporterii intentioneaza sa-i ceara acestuia sa garanteze pentru bunele intentii ale lui Gigi Netoiu, lucru cu care se pare ca Dinescu ar fi deja de acord. De altfel, "Comandantul" ar urma sa se intalneasca cel tarziu azi din nou cu Staicu.

SCHIMBARE DE ATITUDINE

Paradoxal, suporterii Universitatii par sa accepte tot mai mult ideea unei reveniri a "Comandantului" in Banie. Chiar daca inca mai este hulit de fanii "Stiintei", Netoiu poate reprezenta un factor decisiv in lupta pentru salvarea Craiovei, iar suporterii sunt constienti de acest lucru. De asemenea, cu toate ca Adrian Mititelu este stimat si admirat de galerie, suporterii par sa-l accepte pe Netoiu si pentru faptul ca acesta este o persoana cu un buget substantial mai mare. In alta ordine de idei, meciul de sambata, cand craiovenii vor juca la Bacau, a fost devansat pentru ora 13:00, desi initial era programat la 17:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.