Tehnicianul Galatei, Gheorghe Hagi, si-a exprimat din nou dorinta ca echipa sa sa castige campionatul Turciei si a sustinut ca jucatorii sai ar fi putut inscrie cu usurinta cinci sau sase goluri in meciul castigat, cu scorul de 1-0, in fata echipei Diyarbakirspor.

"In aceasta perioada, important este sa obtinem in fiecare meci trei puncte. Am avut un inceput mai dificil, insa jocul nostru a fost bun. Am avut numeroase ocazii si ne-am asezat bine in teren din punct de vedere defensiv. Am fi putut inscrie cu usurinta cinci sau sase goluri", a afirmat "Regele", despre care presa de la Istanbul a scris ieri ca a fost nervos si "revoltat" de atitudinea unor fotbalisti. De altfel, Gica a recunoscut ca i-a fost teama ca jucatorii sai sa nu fie afectati de atmosfera existenta inaintea meciulului cu Diyarbakirspor, cand pe "Ali Sami Yen" s-a disputat o partida intre doua echipe formate din fosti fotbalisti de la Galatasaray.

"M-au speriat putin manifestarile si meciul Centenarului. Ma gandeam ca baietii vor fi influentati, dar nu am avut astfel de surprize. M-am temut si gandindu-ma la faptul ca echipa mea a jucat, miercuri, in cupa, 120 de minute", a afirmat Gica Hagi. La capatul partidei de duminica, "Huryet" a notat: "Nu este usor sa il multumesti pe Hagi. El a tipat mereu cand s-a pierdut mingea si la ocaziile ratate. Poate ca ii compara pe jucatori cu el insusi. Nu oricine poate fi Hagi! Acesta este un talent, ceva innascut, nu poate fi castigat ulterior".

Altfel, Gica a marcat doua goluri in meciul organizat cu ocazia implinirii a 100 de ani, in care s-au intalnit doua echipe alcatuite din fosti jucatori ai formatiei din Istanbul. La echipa din care a facut parte actualul antrenor al Galatei, si care a castigat cu 5-3, a evoluat si Gica Popescu. Din echipa invinsa a facut parte si Rotariu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.