Sport 25 Iunie 2008 04:15
Sorana Cirstea si Monica Niculescu s-au calificat, ieri, dupa ce Edina Gallovits si Victor Hanescu facusera acest lucru in prima zi a turneului
Turneul de la Wimbledon, cel de-al treilea de Grand Slam al sezonului, a inceput foarte bine pentru jucatorii nostri. Patru din cei cinci romani prezenti pe tabloul principal au ajuns, deja, in turul doi, dupa o reusita importanta mai ales ca nu toti erau considerati favoriti. Astfel, ieri, in ziua a doua a turneului, Monica Niculescu si-a terminat meciul inceput luni seara si, desi in momentul intreruperii partidei scorul ii era favorabil adversarei sale, slovaca Magdalena Rybarikova, cu 4-2 in decisiv, romanca a reusit sa castige patru game-uri consecutive pentru a-si asigura un loc in turul secund.

La putin timp dupa Monica a intrat pe teren si Sorana Cirstea, favorita in meciul sau cu rusoaica Ekaterina Bychkova, meci pe care romanca l-a castigat in doar doua seturi identice: 6-4, 6-4. Cele doua se alatura, astfel, in turul doi compatrioatei noastre Edina Gallovits, care se calificase in prima zi dupa un sec 6-1, 6-2, cu austriaca Yvone Meusburger, si lui Victor Hanescu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.