Sport 25 Iunie 2008 04:13
FIFA nu a dat nici-un verdict in cazul datoriei fotbalistului roman fata de Chelsea

Ipoteza socanta in cazul "Cocaina", in care este implicat jucatorul roman Adrian Mutu. Potrivit Realitatea TV, Mutu ar putea fi "lucrat" chiar de echipa sa, Fiorentina, in cazul datoriei de 12 milioane de euro catre Chelsea. FIFA, noteaza sursa citata, n-a dat niciun verdict in acest caz, afirmatie sustinuta de presedintele AFAN, Dumitru Costin, dar si de corespondentul Associated Press in Romania, Alison Mutler.

Stirea potrivit careia Mutu trebuie sa-si dea toata averea englezilor pentru afacerea Cocaina a fost postata chiar pe site-ul formatiei Fiorentina, in data de 6 iunie, cu numai o zi inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal. "Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA a stabilit ca atacantul Adrian Mutu sa plateasca 12 milioane de euro gruparii Chelsea Londra, dupa ce i-a fost reziliat contractul cu clubul englez in 2004, deoarece a fost depistat pozitiv cu cocaina", se arata in stirea aparuta pe site-ul fiorentina.it. Corespondentul agentiei Associated Press in Romania a descoperit insa ca, de fapt, nu exista nicio decizie a FIFA in cazul lui Mutu.

Presedintele AFAN, Dumitru Costin a infirmat si el ca FIFA ar fi dat un astfel de verdict si este convins ca Mutu a fost lucrat chiar de propriul club. Italienii ar fi vrut sa puna astfel presiune pe Mutu pentru semnarea prelungirii contractului. "Fiorentina l-a lucrat. Nu e prima data, au facut-o si in iarna.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.