Sport 25 Iunie 2008 03:59
Claudio Lotito, presedintele echipei italiene de fotbal Lazio, s-a inteles ieri cu sefii de la Dinamo pentru transferul definitiv al lui Stefan Radu la formatia din capitala Italiei
Imprumutat in pauza de iarna, internationalul roman i-a convins pe conducatorii clubului roman ca merita sa activeze clauza de cumparare din contract si va evolua in Serie A pentru urmatorii patru ani. Salariul fundasului va fi de aproximativ 450.000 de euro pe sezon!

„Am finalizat transferul lui Stefan Radu. A fost optiunea celor de la Lazio si au profitat de ea. Contractul multumeste atat clubul, cat si jucatorul“, a declarat Cristi Borcea, presedintele executiv al dinamovistilor, care a refuzat sa precizeze suma de transfer. Intelegerea incheiata in iarna, cand Dinamo a incasat 1,19 milioane de euro, prevedea ca, daca va dori sa-l transfere definitiv pe Radu, Lazio trebuie sa achite inca 4,2 milioane de euro!


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.