Cei trei se vor antrena in continuare cu echipa mare pana la plecarea in turneul din Elvetia, dupa care, pana isi vor gasi noi angajamente, se vor pregati cu un antrenor specializat, la Pro Rapid.

In varsta de 30 de ani, Mugurel Buga a fost dorit in aceasta vara de FC Brasov, formatie care a inaintat o oferta de 275.000 de dolari pentru serviciile sale, refuzata insa de Rapid. Acesta evolueaza la gruparea bucuresteana din 2005, atunci cand a fost achizitionat chiar de la FC Brasov. In editia trecuta a Ligii I, Buga a evoluat in 23 de meciuri si a marcat patru goluri.

Ionut Stancu este fundas stanga si evolueaza la Rapid din returul editiei de campionat 2003/2004, cand a fost achizitionat de la Universitatea Craiova.

Mijlocasul de banda Vasco Matos a fost achizitionat in iarna trecuta de la Beira Mar, in schimbul a 90.000 de euro, dar nu a reusit sa se impuna.

Altfel, fundasul Cristian Sapunaru s-a prezentat marti la antrenamentele giulestenilor, desi mai avea inca doua zile libere, dupa intoarcerea de la Campionatul European, unde a fost prezent cu echipa nationala a Romaniei. El va putea fi folosit de antrenorul Jose Peseiro in primul meci al sau pe banca tehnica a Rapidului, sambata, de la ora 10:00, la Pro Rapid, cu Sportul Studentesc.