Sport 25 Iunie 2008 12:15
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a precizat azi ca declaratiile facute la Viena nu reprezinta un atac la selectionerul Victor Piturca, despre care spune ca are sprijin total din partea conducerii Federatiei.

"Pentru a inlatura orice dubiu, reafirm faptul ca Victor Piturca are intreaga sustinere a conducerii Federatiei Romane de Fotbal, contractul sau ferm ca selectioner al Romaniei intinzandu-se pana in anul 2010. Ce va fi dupa aceea, vom vedea la vremea respectiva, o discutie in acest sens fiind prematura si lipsita de sens. Declaratiile mele de ieri nu reprezinta in niciun chip un atac care sa provoace plecarea selectionerului", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul FRF si semnat de Mircea Sandu.

Presedintele Federatiei a declarat luni, la Viena, ca echipa nationala a Romaniei a avut la EURO "un drum bun in proportie de 66,6 la suta" si ca din 2010, cand ii expira contractul lui Piturca, ia in calcul aducerea unui selectioner strain, in cazul in care actualul selectioner nu isi prelungeste intelegerea.

Echipa nationala a Romaniei a parasit Campionatul European dupa faza grupelor, in care a inregistrat doua rezultate de egalitate, 0-0 cu Franta si 1-1 cu Italia, si o infrangere, 0-2 cu Olanda. Prima reprezentativa s-a clasat pe locul 3 in Grupa C, dupa Olanda si Italia, dar inaintea Frantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.