Sport 24 Iunie 2008 11:53
Clubul Steaua va ramane cu sapte puncte de penalizare, iar patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, va avea interdictie timp de doi ani pe stadioane si va plati o amenda de 200.000 de lei dupa cazul "Valiza", a hotarat luni Comisia de Apel, care a mentinut astfel deciziile Comisiei de Disciplina, informeaza NewsIn.

Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat pe data de 4 iunie echipa Steaua cu sapte puncte de penalizare in urma scandalului "Valiza", iar patronului Stelei, Gigi Becali, si presedintelui de la Universitatea Cluj, Anton Dobos, li s-a interzis orice activitate legata de fotbal si accesul pe orice stadion din Romania pentru doi ani, la care se adauga cate o amenda de 200.000 de lei pentru fiecare.

Formatia Universitatea Cluj a fost de asemenea penalizata cu sase puncte.

Implicati in scandal, fotbalistii Gigel Coman si Petre Marin au fost suspendati si ei cate sase luni si au primit fiecare cate o amenda in valoare de 180.000 de lei.

In ciuda deciziei, Steaua termina sezonul 2007/2008 al Ligii I tot pe locul 2, cu 68 de puncte, la sapte puncte distanta de Rapid, ocupanta pozitiei a treia. De asemenea, Universitatea Cluj va incepe sezonul 2008/2009 al ligii secunde cu o penalizare de opt puncte, dupa ce nu a reusit sa realizeze baremul de 25 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.