Sport 23 Iunie 2008 03:04
Massa este noul lider al Formulei 1, dupa ce l-a intrecut pe Raikkonen in Marele Premiu de la Magny Cours
In aceste zile in care toata Europa se uita la turneul final si vorbeste numai despre fotbal, Frantei i-a mai ramas automobilismul, iar duminica a gazduit a opta etapa a CM de Formula 1. Mai multe s-au intamplat in clasament decat pe circuit, in sensul ca polonezul Robert Kubica si-a pierdut pozitia de lider, pe primul loc a trecut Felipe Massa, iar Hamilton a pierdut temporar si podiumul, el nereusind sa intre in puncte. Este adevarat, a plecat de pe pozitia a 13-a a grilei de start, el fiind retrogradat zece pozitii pentru o greseala facuta in precedentul Grand Prix.

Plecate din pole-position, in ordinea Raikkonen/Massa, masinile Ferrari au trecut linia de sosire in ordine inversa, singurul rival de pe circuit fiind motorul monopostului lui Kimi, care a inceput sa se dezintegreze piesa cu piesa de la jumatatea cursei. Sefia plutonului a fost luata de Massa, iar finlandezul, ajutat de echipa de mecanici, s-a mentinut al doilea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.