Sport 21 Iunie 2008 03:03
Un site britanic specializat in satira sportiva sustine ca i-a spart site-ul lui Mutu de unde au preluat un jurnal al fotbalistului roman. In viata reala, salariul lui Mutu la Fiorentina creste cu 10%, de 9 ori mai putin decat a cerut.
Liderul nationalei Romaniei, Adrian Mutu, nu s-a ridicat la nivelul pretentiilor pe timpul Campionatului European, insa Fiorentina a acceptat sa-i mareasca salariul jucatorului roman, cu conditia prelungirii contractului cu inca un an, pana in 2012. Oficialii clubului au acceptat doar zece la suta din cererea de dublare a salariului, astfel ca, daca va accepta propunerea clubului, atacantul roman va primi aproximativ 200.000 de euro in plus. “ACF Fiorentina a primit de la impresarul jucatorului Adrian Mutu, in data de 3 iunie 2008, o cerere de marire a salariului jucatorului. Aceasta cerere a fost discutata de directorul sportiv si de societate si a fost respinsa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.