Sport 21 Iunie 2008 03:00
Ioan Becali nu mai este impresar de cand a fost prins cu dublul comision incasat in “cazul Bratu”. Acest lucru nu-l opreste insa sa vorbeasca despre tranzactii cu fotbalisti, efectuate sub semnatura fratelui sau, Victor

Conform lui Ioan, alias Giovanni Becali, transferul fundasului Cosmin Moti la formatia Lazio Roma este realizat in proportie de 99,9 la suta, urmand ca saptamana viitoare internationalul roman sa semneze contractul, informeaza agentia Datasport. "Saptamana viitoare, Cosmin Moti va semna cu Lazio. Jucatorului ii face mare placere sa se reintalneasca cu Stefan Radu. Presedintele Claudio Lotito si-a dorit mult acest transfer si are relatii bune cu clubul Dinamo.

Luni sau marti va avea loc intalnirea decisiva. Transferul va fi definitiv, nu este vorba de nici un imprumut", a spus Becali. Moti spusese, la inceputul saptamanii, pentru “Corriere dello Sport”, ca ar ajunge alergand la Lazio Roma daca gruparea italiana ar inainta o oferta pentru el. In replica, presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca nu exista nici o oferta scrisa din partea clubului Lazio pentru fundasul Cosmin Moti.

Moti nu este singurul international roman ofertat. Noul antrenor al formatiei elene Panathinaikos Atena, olandezul Henk Ten Cate, este interesat de achizitionarea a trei jucatori romani, mijlocasul de la Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea, si stelistii Nicolae Dica si Dorin Goian, informeaza cotidianul “Voetbalvandaag”. Ziaristii olandezi i-au evaluat pe Nicolae Dica si Dorin Goian la 2,5 milioane de euro, respectiv 3,5 milioane de euro. Cu noua oferta, conform nominalizarilor din presa internationala, Goian este si in atentia altor echipe, precum Aston Villa, Newcastle United, Manchester United, Blackburn Rovers, Spartak Moscova, Sahtior Donetk, Betis Sevilla, Lazio Roma, US Lecce, Werder Bremen, Borussia Dortmund sau VfB Stuttgart. Acest lucru nu inseamna ca Goian nu ar putea ramane in Ghencea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.