Sport 21 Iunie 2008 15:00
Antrenorul nationalei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, a anuntat ieri, cele 18 jucatoare care sunt convocate in vederea pregatirii pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, transmite corespondentul NewsIn.

Cele 18 jucatoare sunt: Dinu, Tolnai, Paslaru (portari), Ardean, Maier, Balint, Olteanu (extreme), Stanca, Barsan, Ivan (pivoti), Neagu, Meirosu, Bradeanu, Bese, Amariei, Senocico, Luca, Lecusanu (linia de 9 metri).

"Vom anunta lotul de 14 jucatoare dupa al doilea meci amical cu Norvegia, din 11 iulie, de la Bistrita", a explicat Gheorghe Tadici. Selectionerul intentioneaza sa renunte la un portar, doi interi si un pivot.
Programul amicalelor: 10 iulie: Romania-Norvegia; 11 iulie: Romania-Norvegia; 12 iulie: Romania-Norvegia; 16 iulie: Romania-Ungaria; 18 iulie: Ungaria-Romania; 24 iulie: Romania-Franta; 26 iulie: Romania-Rusia; 27 iulie: Romania-Brazilia.

Handbalistele pregatite de Gheorghe Tadici se vor reuni pe 29 iunie, la ora 17:00, la Sala Traian din Ramnicu Valcea. O parte a partidelor amicale se va desfasura in Romania, in timp ce ultimele trei meciuri vor avea loc in Franta, la Albertvill.

Nationala feminina de handbal a Romaniei face parte din Grupa A preliminara la JO 2008 de la Beijing, alaturi de Norvegia, Franta, Angola, Kazahstan si China.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.