Sport 20 Iunie 2008 04:52
Seful FRF merge pe mana actualului selectioner si in preliminariile CM din 2010
Mircea Sandu este suparat pe echipa nationala, dezamagit de jocul tricolorilor in fata Olandei, dar in nici un caz nu renunta la Piturca. Cel putin asa a declarat seful FRF la revenirea in tara dupa un turneu final de Euro mai degraba ratat decat reusit.

„Puteam sa facem acest pas impreuna, sa jucam si cu Spania, dar a lipsit acel gol de la meciul cu Italia. Ieri s-a vazut ca echipa era foarte obosita, efectiv nu au putut sa stea in picioare. Atat au putut, trebuie sa avem si noi, la un moment dat, nu doua echipe, ca Olanda sau Franta, dar macar 6-7 jucatori care sa poata fi inlocuiti”, a spus Sandu, care crede ca fotbalistii romani stau prost si cu psihicul: „E posibil ca jucatorii sa fi cazut psihic cand s-a aratat pe ecran rezultatul de la Italia - Franta, mai ales ca Abidal a fost eliminat, ca Ribery s-a accidentat, e posibil sa fi fost un soc psihologic pentru ei. Eu cred ca nu trebuia deloc sa se gandeasca la celalalt meci pentru ca ne trebuia victoria. Am intalnit o echipa care chiar ne-a permis la un moment dat sa atacam, dar nu am putut. Suporterii au fost extraordinari, cand au cantat imnul pur si simplu se furnica pielea pe tine”, a declarat Sandu.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.