Sport 20 Iunie 2008 16:30
Portarul nationalei Romaniei, Bogdan Lobont spune pe blogul personal ca este recunoscator pentru incurajarile venite din partea suporterilor, si ca regreta faptul ca echipa lui Piturca nu a putut sa obtina calificarea in sferturile de finala ale EURO 2008.

Pe acelasi site, Lobont ii invita pe toti cei interesati sa comenteze evolutia echipei Romaniei la Euro: "Despre Euro 2008, despre echipa nationala si alte subiecte, va propun sa vorbim prin intermediul acestui blog. Astept intrebarile dumneavoastra".

Echipa nationala de fotbal a Romaniei, in frunte cu tehnicianul Victor Piturca, dar fara Adrian Mutu si Cosmin Contra, a revenit ieri seara in tara, dupa ce a fost eliminata din faza grupelor la Campionatul European din Austria si Elvetia.

"Atat am putut, iar acum trebuie sa ne gandim la urmatoarele preliminarii", sustine portarul Lobont.pe blog.

Nationala Romaniei a participat la Campionatul European din Austria si Elvetia, acolo unde a facut parte din Grupa C, alaturi de Franta, Italia si Olanda. Tricolorii au obtinut la turneul final doua rezultate de egalitate, cu francezii si italienii, si au fost infranti de olandezi, la final reprezentativa Romaniei ocupand pozitia a treia in grupa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.