Sport 19 Iunie 2008 02:17
Capitanul reprezentativei Romaniei, Cristian Chivu, a declarat ca tricolorii au aratat in meciul cu Olanda, scor 0-2, in urma caruia au ratat calificarea in sferturile Euro 2008, ca nu sunt o echipa care sa se ridice la nivelul unor tari ca Portugalia, Germania sau Spania
"Mai mult nu putem, trebuie sa ne vedem lungul nasului, nu suntem Portugalia, Germania sau Spania. Noi, astia, suntem furnicute, muncitori, alergam incerand sa recuperam ca sa-i dam posibilitatea lui Adi (n.r. – Mutu) sa faca cat mai multe. Trebuie sa acceptam realitatea", a spus Chivu.

Fundasul legitimat la Internazionale Milano a subliniat ca in meciul de marti, de la Berna, Olanda "a jucat foarte bine si a fost mai proaspata". "Am incercat sa facem acelasi joc, dar am alergat mult in gol pentru ca stiam de Italia si nu am mai avut puterea sa reactionam. Nu a fost vorba de relaxare. Nu am mai avut putere, ei au pasat foarte mult, foarte bine, iar noi am alergat in gol. Ramanem optimisti pentru urmatoarele campanii de calificare. Noi am avut 90 de minute ca sa demonstram ca meritam sa jucam in sferturile de finala, din pacate, nu am profitat de aceasta posibilitate. Am incercat sa jucam ca si pana acum, sa ne facem jocul nostru, a iesit bine cu Italia si Franta, dar azi nu ne-a iesit. Am jucat sa nu pierdem, gandindu-ne la Italia-Franta", a spus Chivu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.