Sport 19 Iunie 2008 02:12
"Briliantul" si-a asumat vina pentru eliminarea Nationalei de la Euro 2008, considerand ca lovitura de la 11 metri ratata in partida cu Italia ne-ar fi calificat pentru "sferturi". "Am pe constiinta penalty-ul ratat la fel cum l-ar fi avut orice alt jucator care nu ar fi inscris", a declarat Mutu
"Nesansa a fost sa nu ne calificam, am fost obositi, iar la pauza am aflat de scorul de la Zürich. A trebuit sa schimbam tactica. Puteam sa ne calificam daca treceam de Italia. Sper sa-mi iau revansa in preliminariile pentru Mondiale. Stiu ce se asteapta de la mine, am incercat sa joc pentru echipa. Nu suntem la nivelul celor trei echipe, asta s-a vazut si o stiam si noi. Am jucat defensiv si distructiv, pentru ca altfel pierdeam cu 0-3. Am iesit onorabil", a spus Mutu.

Chivu: "Mai mult nu putem!"
Capitanul Nationalei a declarat ca "tricolorii" au aratat in meciul cu Olanda ca nu sunt o echipa care sa se ridice la nivelul marilor puteri fotbalistice ale Europei. "Mai mult nu putem, trebuie sa ne vedem lungul nasului, nu suntem Portugalia, Germania sau Spania. Noi astia suntem: furnicute, muncitori, alergam incerand sa recuperam ca sa-i dam posibilitatea lui Mutu sa realizeze cat mai multe. Trebuie sa acceptam realitatea", a spus Chivu, care a comentat si infrangerea cu Olanda: "Nu am mai avut putere, ei au pasat foarte mult, foarte bine, iar noi am alergat in gol. Ramanem optimisti pentru urmatoarele campanii de calificare".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.