Sport 19 Iunie 2008 13:05
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat miercuri, agentiei NewsIn, ca nu ii vede pe elevii lui Van Basten campioni europeni, deoarece vor fi eliminati in semifinale de catre Italia.
"Nu o vad pe Olanda campioana. S-ar putea sa o bata Italia. Eu asa stiu, ca ursul ranit este cel mai periculos si nu ii vad prea bine pe olandezi daca vor juca din nou cu italienii", a declarat Dumitru Dragomir.
In ciuda dezamagirii suporterilor, presedintele LPF spune ca nu are regrete, pentru ca, in opinia sa, elevii lui Piturca au dat randamentul maxim. "Atat s-a putut. Nu se putea mai mult. Fata de conditiile din campionat echipa a facut meciuri peste asteptari si merita felicitarile noastre. Eu nu ma asteptam nici la atat", a marturisit Dragomir, care a adaugat ca nu isi permite sa faca observatii echipei dupa cele trei meciuri de la EURO: "Ii respect prea mult pe jucatori si pe selectioner ca sa ii critic cu ceva. Sigur ca au fost lucruri care nu mi-au placut, dar eu nu pot spune nimic".

Echipa nationala a Romaniei a pierdut marti, scor 0-2, partida cu Olanda, din cadrul Grupei C a Campionatului European, si a ratat calificarea in sferturile de finala ale competitiei. In celalalt meci al grupei Italia a trecut cu scorul de 2-0 de Franta si a reusit calificarea in sferturile de finala.

Clasamentul final al Grupei C: 1. Olanda 9p (9-1); 2. Italia 4p (3-4); 3. Romania 2p (1-3); 4. Franta 1p (1-6).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.