Sport 18 Iunie 2008 17:06
Selectionerul Romaniei este vazut ca un tehnician “ciudat si misterios”, care “iubeste disciplina” si care si-a luat deja revansa dupa ce a fost inlaturat in urma cu opt ani de la nationala.

Presa internationala nu a mai asteptat rezultatul meciului dintre Romania si Olanda pentru a-i creiona un portret de invingator selectionerului Victor Piturca. “Cheia reusitei sale sta intr-un singur cuvant: disciplina”, scrie “L’Equipe” despre tehnicianul mult mai cunoscut in Europa sub numele de “Satana”.

“Nu trebuie sa surprinda pe nimeni ca un om caruia i se spune «Satana» nu are nici un pic de frica de grupa mortii”, il caracterizeaza pe Piturca site-ul Yahoo!Sports. Potrivit sursei citate, selectionerul Romaniei este un tip ciudat si misterios. “Ceea ce unele dintre cele mai puternice nationale al Europei descopera acum este ca Piturca este si un tactician viclean, capabil sa nascoceasca un plan maret prin care sa le provoace frustrari presupusilor adversari de calibru”, continua Yahoo!Sports.

Campionatul European din Austria si Elvetia este vazut de “L’Equipe”, din perspectiva misiunii selectionerului Romaniei, ca o revansa pentru indepartarea sa din urma cu opt ani, ca urmare a unui conflict dintre Piturca si liderii nationalei de atunci, Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu, chiar inaintea Europenelor din 2000.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.