Dupa evolutia excelenta din derbiul cu Fenerbahce din etapa precedenta, Daniel Pancu a avut o evolutie mai putin fericita in meciul de pe teren propriu pe care Besiktas l-a castigat cu 2-1 contra formatiei Konyaspor. Ce-i drept, de aceasta data, "Pantera din Kadikoy" nu a mai jucat in poarta, ci pe postul pe care s-a consacrat, adica in atac.

Potrivit presei turce, Pancone nu a avut nici un fel de contributie la succesul "vulturilor" de sambata seara, cu toate ca a fost folosit de catre antrenorul Riza Calimbay. "La meciul de sambata, Ahmet Dursun nici macar nu s-a aflat pe banca de rezerve, insa pantera din Kadikoy, Pancu, a fost titular. Il inteleg pe antrenorul Riza Calimbay, care este o persoana devotata. Ar fi fost bine daca si Pancu ar fi dat dovada de aceeasi daruire!... Se pare ca portarului din Kadikoy nu i-a convenit unde a jucat. El a irosit baloanele interceptate la mijlocul terenului prin pase la intamplare. Nu si-a adus contributia nici in aparare, nici in ofensiva", scrie "Milliyet".

La inceputul meciului, dupa ce a fost prezentat de crainicul stadionului, Pancu a fost chemat sa salute tribunele, iar suporterii i-au cerut jucatorului roman sa intre in poarta. Pancu si-a pus manusile de portar in timpul incalzirii si s-a pregatit pentru putin timp in poarta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.