Antrenorul Marius Lacatus a condus, ieri, un antrenament usor, de reacomodare la efort, dupa ce jucatorii Stelei s-au reunit la stadionul din Bulevardul Ghencea. De la reunire au lipsit zece jucatori importanti:
Robinson Zapata, Dayro Moreno (convocati la nationala Columbiei), Pawel Golanski (aflat în lotul Poloniei pentru Euro 2008), Sorin Ghionea, Dorin Goian, Banel Nicolita, Nicolae Dica (convocati la reprezentativa României), Mirel Radoi (operat în Elvetia), Ovidiu Petre si Ifeanyi Emeghara (în refacere dupa operatii).

Robert Neagoe, transferat în aceasta vara de la Dacia Mioveni, si Janos Szekely, adus de la Otelul Galati, au declarat ca vor sa-i cunoasca pe noii lor colegi de la Steaua aflati la Euro cât mai târziu, dupa finala competitiei. „Astept sa vina si cei aflati la Euro, când toata echipa e bine. Am vazut ce a patit Radoi. Si eu sunt preocupat, e prima zi la Steaua pentru mine, dar suntem colegi acum
si sper sa se refaca repede.

Cred ca România se va califica si o sa iesim cu totii în strada. Sper ca jucatorii Stelei aflati la lot sa vina dupa finala. Olanda n-o sa ne ajute, nu intra pe teren sa ne dea noua meciul. Sunt sigur ca jucatorii României nu se gândesc ca ne ajuta Olanda“, a spus Neagoe.