Chiar daca Euro 2008 este in plina desfasurare, echipele romanesti de club incep sa sune adunarea. Dupa Farul sau Universitatea Craiova, duminica a fost randul campioanei CFR Cluj sa se reuneasca sub comanda tehnicianului Ioan Andone. Stancioiu si Dorsin au absentat motivat, ei fiind aflati cu echipele nationale la Campionatul European, in timp ce Kone si Viera au sustinut meciuri cu nationala Coastei de Fildes.

“Ne propunem si in acest an sa castigam campionatul, pentru a demonstra ca performanta de anul trecut nu a fost intamplatoare. Cred ca suntem candidata principala la castigarea campionatului, care sper ca va fi mai curat decat cel precedent.

Am intarit echipa cu jucatori valorosi si ne-am inteles cu alti doi fotbalisti, carora nu le pot da deocamdata numele, pentru ca asa ne-am inteles cu cluburile lor. La fel cum Romania a pornit cu sansa a patra la Euro, sper ca si noi, cotati ca outsideri, sa facem o figura frumoasa in Liga Campionilor”, a declarat presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, prezent si el la reunire.