Sport 14 Iunie 2008 01:39
Presedintele FRH, Cristian Gatu , a convocat intrunirea Consiliului de Administratie pentru 18 iunie, urmand sa rezolve doua puncte fierbinti: situatia antrenorului Gheorghe Tadici la nationala si ultimatumul ANS in privinta revenirii la vechiul sistem competitional din Liga Nationala.
Divortul antrenorului Gheorghe Tadici de gruparea feminina Oltchim Rm. Valcea a pus pe jar intreaga suflare a handbalului romanesc din cauza presupusului conflict dintre selectioner si o parte a vedetelor campioanei Romaniei, piese importante si in angrenajul echipei nationale. Constient de faptul ca pana la JO 2008 mai sunt doar doua luni, presedintele FRH, Cristian Gatu, a anuntat ca, pe data de 18 iunie, va avea loc sedinta Consiliului de Administratie, avand pe ordinea de zi situatia antrenorului Gheorghe Tadici si recomandarea ANS referitoare la noul sistem competitional din Liga Nationala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.