Sport 13 Iunie 2008 15:18
Internationalul polonez, Adam Ledwon, a fost gasit spanzurat, miercuri seara, in locuinta proprie din orasul austriac Klagenfurt, de catre un coechipier de la echipa sa de club Austria Karnten, informeaza AFP.
"Cadavrul lui Ledwon a fost descoperit de colegul sau, Patrick Wolf, care a trecut pe la el in acea seara. Am pierdut unul dintre cei mai buni fotbalisti ai echipei, o fiinta umana nu mai poate fi inlocuita", a spus oficialul clubului austriac, Iliane Zayic.

Adam Ladwon (34 de ani) a imbracat de 18 ori tricoul nationalei Poloniei pentru care a reusit un gol, insa nu a fost oprit de selectionerul Leo Beenhakker in lotul pentru EURO.

Ladwon a mai evoluat in cariera sa la GKS Katowice, in tara natala, apoi intre 1997 si 1999 a facut parte din lotul lui Bayer Leverkusen, iar din sezonul trecut s-a transferat la Austria Karnten. Acesta avea si nationalitate germana, era casatorit si avea trei copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.