Sport 12 Iunie 2008 03:24
Presa italiana bate moneda pe situatia tensionata existenta intre italieni si romani in Peninsula Cristi Chivu raspunde: „Romanii nu sunt asa cum sunt descrisi in Italia si in Europa, sunt baieti buni“

Italia este disperata. Umilinta din meciul cu Olanda le-a afectat serios moralul, iar meciul cu Romania a devenit capital. Fotbalistii pregatiti de Donadoni stiu ca, pentru a mai spera la calificare, trei puncte in jocul de vineri sunt obligatorii, toate declaratiile date de vedetele „squadrei azzurra“ anuntand un „iures“ impotriva tricolorilor.

"Suntem in continuare campioni mondiali si, daca am rejuca meciul cu Olanda, cu siguranta nu am mai pierde cu 3-0. Este important sa invingem Romania, chiar daca va fi nevoie sa inscrie Buffon. Cu Olanda am comis cateva erori, dar in repriza a doua, cu mai multi jucatori ofensivi, am facut un joc mult mai bun. Italia a avut ocazii bune, dar din pacate le-a ratat. Am pierdut o batalie, nu si razboiul, mai avem doua meciuri pentru a reface totul.

Suntem concentrati, lucru care ne va ajuta in meciul cu Romania. Nu am vorbit cu Mutu, dar pe teren il voi imbratisa pentru ca a avut probleme personale. Daca invingem Romania, totul se schimba. Trebuie sa fim din nou Italia dinainte si, mai presus de toate, sa invingem", a spus LucaToni, unul dintre cei mai slabi jucatori in meciul cu Olanda, bun prieten cu Adrian Mutu de pe vremea cand faceau pereche in atacul Fiorentinei.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.